Nederlands
Over ons

Hallo! Welkom bij van den Broek Campers.

van den Broek Campers is ontstaan uit een passie voor campers. Wij zijn dan ook echte kampeerders die graag op vakantie gaan met een luxe camper om te genieten van de vrijheid die een camper biedt. De mooiste gebieden en plaatsen in Europa ontdekken op je eigen manier!

In 1998 is van den Broek Campers een feit en opent haar deuren in Rosmalen aan de Kloosterstraat waar het bedrijf nu nog steeds gevestigd is. In de begin jaren waren wij zelf net als u opzoek naar een mooie camper voor de vakantie, al snel merkte wij dat hier veel meer mensen naar opzoek waren. Dit is de start van het RDW erkend familiebedrijf. De oprichter is Stephan van den Broek en zoon Jeffrey van den Broek draait ook al geruime tijd enthousiast mee in het bedrijf.

Tegenwoordig hebben wij een wisselend aanbod van jong gebruikte campers. Voor ieder wat wils of u nu een Integraal, Half-Integraal of Bus Camper zoekt. In de loop der jaren hebben wij dan ook een netwerk opgebouwd zodat wij altijd een geselecteerd aanbod van prachtige tweedehands campers hebben en aan de klant kunnen aanbieden, onze campers zijn dan ook vaak origineel nederlands geleverd en voorzien van volledige documentatie.

Heeft u interesse gekregen voor een camper? Dan bent u altijd van harte welkom voor een bezichtiging en eventuele proefrit. Wij zijn op afspraak geopend zodat wij u als klant volledig van dienst kunnen zijn en persoonlijk te woord kunnen staan. Bij eventuele vragen of voor het maken van een afspraak kunt u ons ook altijd buiten de reguliere tijden bereiken via Telefoon/WhatsApp/E-Mail.

van den Broek Campers

Waarom van den Broek Campers?

Wie zijn wij?

Ons team