Nederlands
Service

Wat kunt u van ons verwachten?.

Al onze campers worden kant en klaar geleverd zodat u na aflevering meteen kan genieten van uw camper en prachtige campervakanties kan gaan maken. Het onderhoud verzorgen wij dan ook via externe onafhankelijke bedrijven. Voor het motorische en technische gedeelte werken wij samen met een autoservicebedrijf. En voor het camper gedeelte werken wij samen met een camperservicebedrijf.

Wij hanteren een all-in prijs systeem zodat u de camper zonder bijkomende kosten kant en klaar geleverd krijgt. Inclusief Afleveringsbeurt, CamperCheck en Motorisch en Technisch volledig gecontroleerd en indien nodig voorzien van Nieuwe APK, Nieuwe Distributie en Motorbeurt. Het camper gedeelte krijgt een complete controle zodat alle apparatuur getest en werkend is ook worden zaken die onderhoud nodig hebben tijdig vervangen.

Bij levering een uitgebreide uitleg met demonstratie van alle camper apparatuur. Hierbij controleren we samen de binnen en buitenkant van de camper en geven wij u diverse handige tips.

Inruil van uw huidige camper of caravan is bij ons mogelijk. Bij voorkeur huidige voertuig meenemen voor een eerlijke inruilwaarde bepaling.

Garantie krijgt u ook standaard bij een aanschaf bedrag boven de €25.000. Standaard 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak.

van den Broek Campers

Waarom van den Broek Campers?

Wist u dat?

Onze Standaard